Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Nefes Kredisi’ can suyu oldu!

Nefes Kredisi’ can suyu oldu!

Nefes Kredisi’ can suyu oldu!

Hükümetin koronavirüs tedbirleri kapsaminda isletmeler için baslattigi Kredi Garanti Fonu destegi, esnafa can suyu oldu.  Ceyhan Ticaret Odasi Baskani Mustafa Aydar konuyla ilgili bir açiklama yapti. Üyelerini bilgilendiren Baskan Aydar, COVID-19 salgininin ekonomideki etkilerine karsi Kredi Garanti Fonu destegi ile baslattigi 'TOBB Nefes Kredisi'nin deniz tasimaciligi ve deniz turizminde faaliyet gösteren Deniz Ticaret Odasi üyesi küçük isletmelere nefes olacagini söyledi. Aydar isletmelerin yillik cirolarina göre degisen 50 bin TL'lik iki üst limitten olusan krediden faydalanacagini ifade etti. Aydar, açklamasina söyle devam etti.

'Üyelerimizin finansman sorunlarinin giderilmesine katkida bulunmak üzere TOBB, Denizbank ve Kredi Garanti Fonu isbirligiyle 'Nefes Kredisi' projesi baslatilmistir.Krediye iliskin protokol 29 Nisan 2020 tarihinde Denizbank ve Kredi Garanti Fonu ile imzalanmistir.
KGF teminatli bir kredi olup, 8 ay ödemesiz ve devaminda 12 ay esit taksit ödemeli toplam 20 ay vadeli olacak ve yillik faiz orani %7,5
Müsteriye kredinin onaylanmasi halinde; Resmi cirosu 25 milyon tl'nin altinda olan firmalara maksimum 50.000 TL'

GEREKLI EVRAKLAR :

-Ticaret Odasi yada Borsasi Oda Kayit Belgesi
-SGK Tahakkuk fisi(Çalisan sayisi için) -2016,2017,2018 ve 2019/4.dönem mali veriler ve detay mizanlar
-Vergi Levhasi
-Ticaret Sicil Gazetesi -Imza Sirküleri -Kimlik Fotokopileri -KGF Teminati olmasi nedeniyle en az 1 adet kefil ve kefilin kimlik fotokopisi,gelir belgesi
Bu evraklar ile giris yapilacak ve onaylanmasi halinde TOBB tarafindan odalara verilecek limitler dahilinde kullandiriimi yapilacaktir.
EVRAKLAR : seckin.cankaya@denizbank.com adresine gönderilmesine rica olunur



Anahtar Kelimeler: Nefes Kredisi’ can suyu oldu
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı